Preskoči na sadržaj

patafix Deco

EAN: 4026700406603Stavka br.: 35247
PATAFIX DECO/PROPOWER, UHU Patafix Deco patafix deco – snažan i pametan pomagač za dekoriranje! Snažni ljepljivi jastučići koji se mogu ukloniti i ponovno koristiti za pričvršćivanje svih vrsta dodataka za ukrašavanje do 3 kg (u optimalnim uvjetima primjene). Masa za gnječenje ispunjava šuplje prostore i na taj se način savršeno prilagođava neravnim površinama. Dermatološki testiran od strane neovisnog instituta za ispitivanje.
  • Snažni, mogu se ukloniti i ponovno koristiti
  • Za pričvršćivanje ukrasa i dodataka
  • Dermatološki testirano
  • Proizvedeno u Njemačkoj

Svojstva

  • Snažni, mogu se ukloniti i ponovno koristiti
  • Za pričvršćivanje ukrasa i dodataka
  • Dermatološki testirano
  • Proizvedeno u Njemačkoj

Primjena

Prikladno za:

Pričvrstite ukrase i dodatke bilo koje vrste težine do 3 kg na razne površine. Masa za gnječenje ispunjava šuplje prostore i na taj se način savršeno prilagođava neravnim površinama. Maksimalno opterećenje od 3 kg postiže se u optimalnim uvjetima, npr. ravni predmeti (dubina < 1 cm) na glatkim i tvrdim površinama, s minimalno 6 jastučića pri sobnoj temperaturi (pogledajte upute za uporabu).

Nije prikladno za:

Nije prikladno za osjetljivi materijali i površine. Nemojte upotrebljavati na tek obojenim površinama i tapetama. Najprije isprobajte na malom uzorku.

Rukovanje

PRIJE UPOTREBE

Zahtjevi za površinu

Površine koje lijepite moraju biti čiste, suhe, bez prašine i masnoća.

TIJEKOM UPOTREBE

Smjernice za upotrebu

1) Otrgnite jastučić i 2) Gnječite ga dok ne omekša. 3) Ravnomjerno rasporedite (svakih 5 – 10 cm, ovisno o veličini predmeta koji lijepite). 4) Snažno pritisnite predmet na površinu na koju ga želite zalijepiti. 5) Da biste ga uklonili, pažljivo odvojite predmet laganim rotacijskim pokretom ili tako da ga povučete s površine. Za ponovnu uporabu ponovite korake od 2).

NAKON UPOTREBE

Mrlje/ostaci

Mogući ostaci mogu se ukloniti tapkanjem drugim ljepljivim jastučićem. UHU patafix može ostaviti masni trag na upijajućim površinama. On se obično može ukloniti benzinom.

Uvjeti skladištenja

Proizvod se treba čuvati na suhom i hladnom mjestu na kojemu ne dolazi do smrzavanja.

Dokumenti

Slični proizvodi