Preskoči na sadržaj

Patrone za vruće lijepljenje Low Melt transparent (110°C)

EAN: 4026700486209Stavka br.: 48637
Prozirne i elastične ovalne patrone za vruće lijepljenje low melt koje se otapaju na nižoj temperaturi. Patrone brzo, sigurno i pouzdano lijepe gotovo sve materijale, a prikladne su čak i za uporabu na polistirenu i drugim materijalima osjetljivima na toplinu. Ovalni oblik sprječava njihovo slučajno umetanje u pištolje za lijepljenje na visokoj temperaturi.
  • Prozirni i elastični
  • Prikladni i za uporabu na materijalima osjetljivima na toplinu kao što su polistiren, mekani PVC itd.
  • Ovalan oblik (posebno razvijeni za pištolje za lijepljenje GLUE GUN REFILL, Glue Gun Sticks Low Melt CREATIVE pištolj za vruće lijepljenje low melt 110 °C)
  • Bez otapala

Svojstva

  • Prozirni i elastični
  • Prikladni i za uporabu na materijalima osjetljivima na toplinu kao što su polistiren, mekani PVC itd.
  • Ovalan oblik (posebno razvijeni za pištolje za lijepljenje UHU CREATIVE pištolj za vruće lijepljenje low melt 110 °C)
  • Bez otapala

Primjena

Prikladno za:

Prikladan za metal, drvo, staklo, keramiku, kožu, tekstil, mnogo vrsta plastike itd. Brzo, čisto i pouzdano lijepi čak i materijale osjetljive na toplinu kao što su polistiren i mekani PVC. Idealan je za izradu rukotvorina, ukrašavanje i popravke.

Nije prikladno za:

Nije prikladno za veće površine, polietilen (PE), polipropilen (PP) i P.T.F.E. Nemojte upotrebljavati na potpornim elementima ili predmetima koji su stalno napeti.

Rukovanje

PRIJE UPOTREBE

Zahtjevi za površinu

Površine koje lijepite moraju biti čiste, suhe, bez prašine i masnoća.

TIJEKOM UPOTREBE

Smjernice za upotrebu

Nanesite ljepilo brzo i ne pretjerano štedljivo. Odmah zalijepite dva dijela. Ljepilo uvijek nanosite na čvršći materijal. Nanošenje ljepila: na fleksibilne površine nanesite ljepilo u debelim linijama, na čvrstim površinama ljepilo možete nanijeti u debelim linijama ili točkama. Ljepilo se može upotrebljavati za ispunjavanje sitnih rupa i pukotina.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Nemojte upotrebljavati na temperaturama ispod +5 °C. Nikada nemojte vaditi patrone za lijepljenje iz pištolja za vruće lijepljenje. Na taj biste način mogli oštetiti mehanizam.

NAKON UPOTREBE

Mrlje/ostaci

Stvrdnuti ostaci ljepila mogu se ukloniti samo mehanički.

Dokumenti

Slični proizvodi