patafix Deco

32 LJEPLJIVA JASTUČIĆA

32 snažna ljepljiva jastučića koji se mogu ukloniti i ponovno koristiti

patafix Deco

Opis

Svojstva

  • Snažni, mogu se ukloniti i ponovno koristiti
  • Za pričvršćivanje ukrasa i dodataka
  • Dermatološki testirano
  • Proizvedeno u Njemačkoj
Idi na vrh

Primjena

Prikladno za

Pričvrstite ukrase i dodatke bilo koje vrste težine do 2 kg na razne površine. Masa za gnječenje ispunjava šuplje prostore i na taj se način savršeno prilagođava neravnim površinama. Maksimalno opterećenje od 2 kg postiže se u optimalnim uvjetima, npr. ravni predmeti (dubina < 1 cm) na glatkim i tvrdim površinama, s minimalno 6 jastučića pri sobnoj temperaturi (pogledajte upute za uporabu).

Nije prikladno za

Nije prikladno za osjetljivi materijali i površine. Nemojte upotrebljavati na tek obojenim površinama i tapetama. Najprije isprobajte na malom uzorku.

Idi na vrh

Rukovanje

Prije upotrebe

Zahtjevi za površinu

Površine koje lijepite moraju biti čiste, suhe, bez prašine i masnoća.

Tijekom upotrebe

Smjernice za upotrebu

1) Otrgnite jastučić i 2) Gnječite ga dok ne omekša. 3) Ravnomjerno rasporedite (svakih 5 – 10 cm, ovisno o veličini predmeta koji lijepite). 4) Snažno pritisnite predmet na površinu na koju ga želite zalijepiti. 5) Da biste ga uklonili, pažljivo odvojite predmet laganim rotacijskim pokretom ili tako da ga povučete s površine. Za ponovnu uporabu ponovite korake od 2).

Nakon upotrebe

Mrlje/ostaci

Mogući ostaci mogu se ukloniti tapkanjem drugim ljepljivim jastučićem. UHU patafix može ostaviti masni trag na upijajućim površinama. On se obično može ukloniti benzinom.

Uvjeti skladištenja

Proizvod se treba čuvati na suhom i hladnom mjestu na kojemu ne dolazi do smrzavanja.

Idi na vrh