Preskoči na sadržaj

Patafix Transparent

EAN: 4026700371550Stavka br.: 34666
Obostrano ljepljivi, prozirni jastučići za jednostavno i čisto postavljanje fotografija, crteža, razglednica, postera, naljepnica za prozore i još mnogo toga na čvrste površine poput namještaja, vrata ili prozore. PATAFIX TRANSPARENT, Patafix Transparent patafix TRANSPARENT je UV otporan i nevidljiv na staklenim površinama. Idealno za rukotvorine ili kreativne dizajne poput čestitki, kolaža i drugih rukotvorina.
  • Nevidljiv na staklu Otporan na UV zračenje Čist, brz i iznimno jak: do 500g/pad Može se ukloniti s glatkih, čvrstih površina

Svojstva

  • Nevidljiv na staklu
  • Otporan na UV zračenje
  • Čist, brz i iznimno jak: do 500g/pad
  • Može se ukloniti s glatkih, čvrstih površina

Primjena

Prikladno za:

Obostrano ljepljivi jastučići za brzo i čisto fiksiranje malih predmeta na različite površine poput vrata, prozora ili namještaja. Također idealno za kolaže, naljepnice za prozore, čestitke, foto albume itd.

Nije prikladno za:

Nije prikladno za osjetljive materijale ili površine. Ne koristiti na nedavno obojenim površinama i tapetama. Prvo isprobajte mali uzorak.

Rukovanje

PRIJE UPOTREBE

Zahtjevi za površinu

Površine koje se lijepe moraju biti suhe, bez prašine i masnoće.

TIJEKOM UPOTREBE

Smjernice za upotrebu

1) Uklonite jastučić s folije, pazeći da ne dodirnete ljepilo. 2) Nanesite na predmet koji treba zalijepiti. 3) Skinite pokrovni film. 4) Pričvrstite predmet čvrstim pritiskom na površinu na koju ga želite pričvrstiti.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Ne dirajte ljepilo jer to smanjuje snagu ljepila.

NAKON UPOTREBE

Uvjeti skladištenja

Čuvati na suhom, hladnom mjestu na kojem ne dolazi do smrzavanja.

Dokumenti

Slični proizvodi