POR

Tuba 40 g 50 ml

Brzosušeće specijalno ljepilo za polistiren

POR

Opis

Svojstva

  • Brzosušeće
  • Elastična obloga je bez boje i otporna na starenje
  • Vodootporno
Idi na vrh

Primjena

Prikladno za

Prikladno za ekspandirani polistiren, primjerice Styropor®, i u kombinaciji s drugim materijalima, npr. drvom, papirom, metalom, keramikom, gipsom, tkaninom i raznim vrstama plastike.

Idi na vrh

Rukovanje

Prije upotrebe

Radni uvjeti

Ne upotrebljavajte na temperaturama ispod +5 °C.

Osobna sigurnost

UHU POR sadrži hlapljiva, lako zapaljiva otapala, stoga je prilikom rada i skladištenja potrebno poduzeti odgovarajuće mjere opreza.

Zahtjevi za površinu

Površina mora biti suha, čista i bez prašine i masnoća.

Tijekom upotrebe

Smjernice za upotrebu

Ljepilo se obično nanosi na obje površine. Razdoblje lijepljenja ovisi o količini nanesenog ljepila i moći upijanja materijala koje lijepite. Čvrsto lijepljenje postiže se između 5 i 20 minuta nakon nanošenja. Ispravan trenutak za spajanje doseže se kada je ljepilo, ako ga lagano dodirnete vršcima prstiju, postalo suho na dodir (takozvani test prstima).

Savjet

Ove su informacije rezultat pažljivo provedenih ispitivanja. Ovaj sigurnosno-tehnički list pripremljen je po našem najboljem znanju kako bismo vam dali savjete za lijepljenje. Ne preuzimamo odgovornost za rezultate ni bilo kakvu pretrpljenu štetu jer su razni čimbenici (vrsta i kombinacija materijala i radne metode) izvan naše kontrole. Korisnici sami trebaju provesti provjere i ispitivanja. Odgovornost se može preuzeti samo za dosljedno visoku kvalitetu našeg proizvoda.

Nakon upotrebe

Mrlje/ostaci

Lagani benzin treba se upotrijebiti za uklanjanje razmazanog ljepila i čišćenje radnih alata (četke itd.).

Uvjeti skladištenja

Čuvajte u čvrsto zatvorenom pakiranju na suhom i hladnom mjestu na kojemu ne dolazi do smrzavanja.

Idi na vrh