SUPER GLUE tekući MINIS

Tuba 3 x 1 (Blister)

Trenutno ljepilo uvijek spremno za uporabu u 3 originalno zatvorene tube

SUPER GLUE tekući MINIS

Opis

Svojstva

  • Iznimno brzo i snažno
  • 3 originalno zatvorene tube
  • Savršena kvaliteta ljepila spremnog za uporabu za svaku primjenu
  • Doseže i najmanje uglove i spojeve
Idi na vrh

Primjena

Prikladno za

Idealno za lijepljenje manjih površina. Lijepi gotovo sve čvrste i rastezljive materijale kao što su mnogo vrsta plastike (primjerice tvrdi PVC, ABS, PS, Plexiglas®, polikarbonat (Makrolon®) i fenolne smole (Bakelite®)), koža, porculan, keramika, metal, drvo, pluto, filc, tkanina (najprije provjerite prikladnost) i guma. Djelomično je prikladno za staklo (nakon određenog vremena spoj postaje lomljiv, zbog čega slabi).

Idi na vrh

Rukovanje

Prije upotrebe

Radni uvjeti

Nemojte upotrebljavati na temperaturama ispod +10 °C. Ljepilo najbolje reagira u uvjetima vlage od 50 – 70 %.

Zahtjevi za površinu

Materijali koje lijepite moraju biti čisti, suhi, bez prašine i masnoća te moraju savršeno odgovarati.

Tijekom upotrebe

Smjernice za upotrebu

1. Da biste probili zaštitnu membranu, snažno okrenite čep na tubi u smjeru kazaljke na satu. Savjet: nemojte pritiskati tubu dok probijate zaštitnu membranu. 2. Odvijte čep da biste otkrili aplikator i spremni ste! Uz pomoć mlaznice nanesite što tanji sloj ljepila izravno iz tube na jednu od površina (previše ljepila značajno će usporiti postupak stvrdnjavanja!). Odmah spojite dijelove i pritisnite. Površine koje će se lijepiti moraju biti potpuno jednakog oblika i veličine. Nakon uporabe (ako tuba nije prazna) očistite vršak suhom maramicom i vratite čep kako biste zatvorili tubu.

Savjet

U slučaju lijepljenja u uvjetima niske vlage vrijeme stvrdnjavanja može se skratiti kratkim disanjem u jedan od dijelova koji se spaja. Najbolji rezultati lijepljenja postižu se na sobnoj temperaturi.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Sadrži cijanoakrilat. Lijepi kožu i trepavice za nekoliko sekundi. Ako proizvod dođe u kontakt s očima, odmah ih isperite velikom količinom vode i potražite liječničku pomoć. U slučaju kontakta s kožom ljepilo se može otopiti namakanjem u toploj vodi sa sapunom. Zatim nanesite kremu za kožu. Može nadražiti dišni sustav. Izbjegavajte udisanje para. Držite izvan dohvata djece.

Nakon upotrebe

Mrlje/ostaci

Odmah obrišite višak ljepila suhom krpom. Nakon stvrdnjavanja bit će vrlo teško ukloniti višak ljepila. Aceton će rastopiti ljepilo, no vrlo sporo (najprije provjerite prikladnost).

Uvjeti skladištenja

Čuvajte na suhom, hladnom mjestu na kojemu ne dolazi do smrzavanja. Čuvanjem na temperaturi ispod +5 °C (u hladnjaku) osigurava se maksimalan rok trajanja.

Idi na vrh